Jaartraining ZIJN IN VREE

Tijdens de zesdaagse jaartraining ZIJN IN VREE ga je op zoek naar je innerlijke rust. Dit doen we aan de hand van het werkboek deel 1: ‘Zijn in Vree’.

Voor wie
Je bent al een tijdje serieus bezig met zelfonderzoek. Je hebt al stappen gezet. Je begrijpt hoe beperkende overtuigingen ontstaan en hoe ze werken. Ego en identificatie zijn bekende begrippen voor je. Je weet en misschien voel je al dat er niemand buiten je verantwoordelijk is voor jouw pijn. Je bent ten volle bereid om jezelf te onderzoeken.

Resultaat
Je hebt hardnekkige beperkende overtuigingen van jezelf onderzocht. Sommigen daarvan heb je overwonnen, met andere ben je nog aan de slag. Je kunt de kunst van stil worden toepassen op je zelf en wellicht overbrengen op anderen. Je hebt een hogere staat van bewustzijn verkregen. Na afloop kun je met de trainer overleggen of doorvloeien naar de train de trainer cursus voor jou op je pad ligt.


Praktische gegevens
Duur: 6 dagen
Trainer: Pim Vree en eventueel gasttrainers
locatie: De Ontmoeting Kanonsdijk Utrecht
maximaal 10 deelnemers
data:
21-22-23 april en
19-20- 21 mei

aanvangstijd: 10.00 uur | lunch: 13.00 – 14.30 uur | eindtijd: 17.00 uur

prijs: € 950,00
inclusief lunch (vegetarisch en/of veganistisch)

 

Met enige regelmaat verschijnt er nieuws over Centrum te Vree – waardevolle informatie over de boeken-trilogie van Pim Vree, over satsangs en meer.

Vul je gegevens hier in en we sturen je de nieuwsbrief toe!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen