Relatietherapie – relatiecoaching

Visie

Twee mensen vallen niet zomaar op elkaar. Elke ontmoeting, elke relatie heeft een betekenis en draagt een doel in zich: dat je van de ander kunt leren om je eigen proces vorm te geven. Zodra er serieuze ergernissen en misstanden komen is het niet de bedoeling om deze te ontvluchten maar om ze aan te gaan. Ontvluchten is natuurlijk mogelijk – een scheiding zal naast pijn ook vaak opluchting geven –  maar de kans is groot dat je hetzelfde thema in een volgende relatie weer tegen zult komen.

Relatietherapie maakt je bewust en draagt ertoe bij dat je niet meer in steeds de zelfde valkuilen zult trappen. Niet tijdens je huidige relatie en niet bij een toekomstige relatie.

Niet zelden spelen seksuele problemen een belangrijke rol. Is dat bij jullie het geval klik dan op de link voor meer informatie.

Missie

Is relatietherapie bedoeld om partnerproblemen op te lossen zodat de relatie kan voortbestaan?
Antwoord: ja.

Gekeken wordt of er in een veilige setting ruimte bestaat voor beide partners om dichter bij elkaar te komen. Bestaat er vanuit beide zijde de wil om weer meer open naar elkaar toe te worden?

Is het doel om een relatie op een respectvolle manier te laten beëindigen?
Antwoord: ja, maar alleen als het niet anders kan.

Heb jij de bereidheid te onderzoeken wat je van je partner kunt leren zodat je een trede kunt stijgen op de ladder van zelfbewustzijn?

Tot slot is er ook de mogelijkheid van relatiecoaching. Hiervoor kun je kiezen wanneer je relatie geen (grote) problemen geeft maar wilt onderzoeken welke verdiepingsmogelijkheden er voor jullie zijn; hoe de relatie nog verder kan groeien.

Het begeleidingstraject wordt altijd vooraf gegaan door een losstaand intakegesprek. Dit gesprek duurt minimaal 60 minuten en maximaal 90 minuten. Tijdens dit gesprek onderzoeken we of relatietherapie zinvol is, hoeveel sessies nodig zijn en of ik de juiste therapeut voor jullie ben.

Uurtarief voor een koppel: € 175,00 per uur
Uurtarief individueel: € 135,00 per uur

Met enige regelmaat verschijnt er nieuws over Centrum te Vree – waardevolle informatie over de boeken-trilogie van Pim Vree, over satsangs en meer.

Vul je gegevens hier in en we sturen je de nieuwsbrief toe!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen