Satsang

Data satsang 2023:
zondag 23 april
zondag 21 mei
zondag 18 juni
zondag 24 september
zondag 22 oktober

 

 

Waar: ‘De Regenboog’ in Utrecht (midden in het groen)
Tijd: van 12.00 tot 14.00 uur.
Gratis parkeren op 3 minuten loopafstand.
Eigen bijdrage: € 22,00 voor nieuwkomers / € 11,00 als je al eerder aan een satsang bij Pim hebt deelgenomen.

Aanmelden kan nu al via: satsang@centrumtevree.nl

De Regenboog is omringd door groen waar je heerlijk kunt wandelen.

 

 

Op je pad naar onvoorwaardelijke liefde neemt Pim je eerst mee naar je ZIJN. Van daaruit – vanuit je innerlijke rust – neemt Pim je mee naar je innerlijke ZIN om vervolgens de scheppende energie van je innerlijke ZON toe te gaan laten.

In zijn boek ‘ZIJN IN VREE’ kun je lezen wat deze staat van innerlijke vree omhelst en wordt je oefeningen aangereikt die jou kunnen ondersteunen op dit pad. Zowel gevoel als ratio worden aangewakkerd. en aangemoedigd de balans te vinden.

Kom mee praten, luisteren en voelen. Of alleen maar ZIJN. Pim creëert een warme sfeer waarin een ieder in haar/zijn waarde wordt gelaten.

Werkwijze

Hoe de satsang eruit gaat zien weet niemand. De vorm die het krijgt ontstaat pas op en in het moment zelf. Het kan ‘gewoon’ praten zijn maar er kunnen ook spontaan oefeningen naar boven komen, of meditaties, of samen zingen. Verbinding maken, luisteren naar elkaar, je hart volgen, jezelf zijn, in het moment zijn, in innerlijke vree ZIJN.

Daarnaast geef ik ook gestructureerde satsang. Dan ligt van te voren wel een thema vast. Hoewel het onderwerp vastligt, ligt de vorm wederom niet vast. Ook nu weer ontstaat de vorm spontaan en intuïtief.

Heb je een clubje mensen en wil je mij graag uitnodigen? Dat kan! Ook bedrijven en organisaties die een zeker thema rond zingeving willen behandelen kunnen me uitnodigen.

Of een lezing over (een van mijn) boeken?

Voor een uur? Voor een dagdeel? Voor een geheel weekend? Dat is allemaal mogelijk.

 

Met enige regelmaat verschijnt er nieuws over Centrum te Vree – waardevolle informatie over de boeken-trilogie van Pim Vree, over satsangs en meer.

Vul je gegevens hier in en we sturen je de nieuwsbrief toe!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen