Satsang

Data satsang 2024:

De data volgen nog, de satsangs starten vanaf juni.

 

 

Waar: In de ‘tempel’ van ZiZiZo in Zeewolde (midden in het groen).
Tijd: van 12.00 tot 14.00 uur.
Gratis parkeren op 8 minuten loopafstand.
Eigen bijdrage: € 22,00 voor nieuwkomers / € 11,00 als je al eerder aan een satsang bij Pim hebt deelgenomen.

Aanmelden kan nu al via: satsang@centrumtevree.nl

 

 

 

Op je pad naar onvoorwaardelijke liefde neemt Pim je eerst mee naar je ZIJN. Van daaruit – vanuit je innerlijke rust – neemt Pim je mee naar je innerlijke ZIN om vervolgens de scheppende energie van je innerlijke ZON toe te gaan laten.

In zijn boek ‘ZIJN IN VREE’ kun je lezen wat deze staat van innerlijke vree omhelst en wordt je oefeningen aangereikt die jou kunnen ondersteunen op dit pad. Zowel gevoel als ratio worden aangewakkerd. en aangemoedigd de balans te vinden.

Kom mee praten, luisteren en voelen. Of alleen maar ZIJN. Pim creëert een warme sfeer waarin een ieder in haar/zijn waarde wordt gelaten.

mannenpraat
Mannen praten met mannen over intimiteit en seksualiteit.
Begeleiding: Pim

Vrouwenpraat
Pim en Sophie praten met vrouwen over intimiteit en seksualiteit.

Hoe de satsang eruit gaat zien weet niemand van te voren. De vorm die het krijgt ontstaat pas op en in het moment zelf. Het kan ‘gewoon’ praten zijn maar er kunnen ook spontaan oefeningen naar boven komen, of meditaties, of samen zingen. Verbinding maken, luisteren naar elkaar, je hart volgen, jezelf zijn, in het moment zijn, in innerlijke vree ZIJN.

Heb je een clubje mensen en wil je Pim en Sophie graag eens uitnodigen? Dat kan! Ook bedrijven en organisaties die een zeker thema rond zingeving willen behandelen kunnen me uitnodigen.

Of wil je lezing over een van Pim’s boeken?

Voor een uur? Voor een dagdeel? Voor een geheel weekend? Dat is allemaal mogelijk.

 

Met enige regelmaat verschijnt er nieuws over Centrum te Vree – waardevolle informatie over de boeken-trilogie van Pim Vree, over satsangs en meer.

Vul je gegevens hier in en we sturen je de nieuwsbrief toe!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen