Satsang

Eerstvolgende satsang:
maandag 31 oktober 2022.

Thema: onvoorwaardelijke liefde

Waar: ‘De Regenboog’ in Utrecht (midden in het groen)
Tijd: van 11.00 tot 13.00 uur
Gratis parkeren op 3 minuten loopafstand.
Eigen bijdrage: € 22,00 voor nieuwkomers / € 11,00 als je al eerder een satsang bij Pim hebt ervaren.

Aanmelden – kan nu al – via: satsang@centrumtevree.nl

Rondom de Regenboog zie je alleen maar natuur waar je heerlijk kunt wandelen.

Volgende verwachte data voor satsangs met Pim:
maandag 2 januari 2023

Uiteindelijk komt een ieder de vraag tegen: wie ben ik? En daaraan gekoppeld: wat doe ik hier op aarde, wat is de zin van mijn leven?

Als je naar voldoening op zoek gaat kom je op een gegeven moment je eigen waarheid tegen. Je gaat op pad om te leren dat onvoorwaardelijke liefde in je eigen hart begint en niet in dat van een ander. Al je pogingen om liefde buiten jezelf te zoeken zijn gedoemd tot mislukking. Al wat je van een ander kunt ontvangen kan, kun je ook aan de ander geven, maar alleen als je het ook jezelf kan geven.

Op je pad naar liefde is innerlijke vree je eindbestemming. Sommigen noemen dat nirwana, sommigen noemen het verlichting. Welk woord je er ook voor kiest, voor alle drie geldt dat de twee-eenheid is getransformeerd naar éénheid de staat van non-dualisme.

In mijn boek ‘ZIJN IN VREE’ kun je lezen wat deze staat van eenheid omhelst en wordt je oefeningen aangereikt die jou kunnen ondersteunen op je pad. Je kunt je er veel aan hebben omdat het zowel je ratio als je gevoel prikkelt. Beide zijn nodig om jouw eigen pad te vinden. Omdat iedereen haar of zijn unieke spirituele pad heeft.

Werkwijze

Hoe de satsang eruit gaat zien weet niemand. De vorm die het krijgt ontstaat pas op het moment. Het kan ‘gewoon’ praten zijn maar er kunnen ook spontaan oefeningen naar boven komen, of meditaties, of samen zingen. Verbinding maken, luisteren naar elkaar, je hart volgen, in het moment ZIJN, innerlijke vree.

Daarnaast geef ik ook gestructureerde satsang. Dan ligt van te voren wel een thema vast. Hoewel het onderwerp vastligt ligt de vorm wederom niet vast. Ook nu weer ontstaat de vorm spontaan en intuïtief.

Heb je een clubje mensen en wil je mij graag uitnodigen? Dat kan! Ook bedrijven en organisaties die een zeker thema rond zingeving willen behandelen kunnen me uitnodigen.

Of een lezing over (een van mijn) boeken?

Voor een uur? Voor een dagdeel? Voor een geheel weekend? Dat is allemaal mogelijk.

Met enige regelmaat verschijnt er nieuws over Centrum te Vree – waardevolle informatie over de boeken-trilogie van Pim Vree, over satsangs en meer.

Vul je gegevens hier in en we sturen je de nieuwsbrief toe!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen