Centrum te Vree, voor wie?

Centrum te Vree is er voor de medemens die het gevoel heeft vast te lopen in haar/zijn leven en daarbij psychische, lichamelijke of psychosomatische klachten ondervindt. Vastlopen in persoonlijke groei kan zowel in de privé-sfeer als in de sociaal-maatschappelijke sfeer plaatsvinden. Ook met relatieproblemen kunt u terecht.

Loopt u niet vast maar ervaart u teveel stress door ons drukke leven en bent u niet meer in staat om voldoende te herstellen, dan kunt u terecht voor een zeer effectieve ontspanningstraining.

Wanneer dit op jou van toepassing is en wanneer jij bereid bent om onder begeleiding jezelf te gaan onderzoeken, vraag dan een intakegesprek met Pim Vree aan. Maak in dat gesprek kennis met de therapeut, wissel informatie uit, vindt uit welke vorm van therapie het best bij jou past en vooral of het klikt tussen jou en de therapeut.

Veel voorkomende klachten:

klachten_grijs[1]

Te allen tijde geldt dat veiligheid en respect voorop staan.

Werkwijze

Pim Vree is een PI-therapeut pur sang, wat wil zeggen dat hij zijn vak zoveel mogelijk authentiek uitoefent. Hij werkt dan ook veel met de ‘taal van het lichaam’. Hij leert je met je lichaam te communiceren en beter naar je lichaam te luisteren. Dit betekent dat hij bewuste en onbewuste afleidmanoeuvres snel ontmantelt en direct naar de kern van de problematiek werkt. Deze soms confronterende werkwijze vindt plaats in een sfeer van respect, veiligheid en zorgzaamheid. Er zal nooit tegen de wens van de cliënt ingegaan worden. De therapeut is de stuurman, maar de cliënt is en blijft de kapitein.

De eerste ontmoeting is een intake gesprek. Tijdens dit gesprek wordt er wederzijds informatie uitgewisseld. Er wordt bekeken welke vorm van therapie op dit moment bij je past. Tijdens deze kennismaking besluiten cliënt en therapeut tot eventuele samenwerking. Soms is een tweede intake gesprek of doorverwijzing gewenst.

030-2300451 | info [at] centrumtevree.nl | Bemuurde Weerd OZ 18 | Utrecht
Webdesign by Pluzu.nl - Powered by Wordpress