onvoorwaardelijke liefde

Wanneer zich de juiste omstandigheden zich aandienen zie je dat veel mensen op zoek gaan naar onvoorwaardelijk liefde. Met de juiste omstandigheden bedoel ik een leefsfeer waar nauwelijks zorgen om wonen, eten en drinken en werk zijn. Zodra aan deze basisvoorwaarden niet onvoorwaardelijk wordt voldaan is er simpelweg geen energie beschikbaar om je op dit onderwerp te richten.

Daar zagen we het woordje onvoorwaardelijk al in beeld. Nu niet met betrekking tot liefde maar tot basisbehoeften.

Bevindt jij je momenteel in de omstandigheden waarin aan deze basisvoorwaarden onvoorwaardelijk wordt voldaan? Zo ja, dan mag je dankbaar zijn. Los van het feit of je op zoek gaat naar onvoorwaardelijke liefde. Want niet iedereen zhaar hart ligt daar (zhaar = zijn of haar).

Als het voor jou wel geldt dat je hiernaar op zoek bent, dan wil ik graag weten waarom. Wat is de reden dat je op zoek bent naar onvoorwaardelijke liefde? Waarom kom je dit thema tegen in je leven? En hoe lang speelt dat al?

Stuur je reactie naar info@centrumtevree.nl. Je ontvangt dan gratis – alleen de eerste tien reacties – een persoonlijk antwoord.Met enige regelmaat verschijnt er nieuws over Centrum te Vree – waardevolle informatie over de boeken-trilogie van Pim Vree, over satsangs en meer.

Vul je gegevens hier in en we sturen je de nieuwsbrief toe!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen