Satsang

Een satsang is een bijeenkomst van mensen die met elkaar praten in waarheid. De guru die de satsang begeleidt probeert de waarheid te bewaken. De deelnemers zijn allen integere mensen en oprecht van plan om in waarheid samen te zijn en samen te delen. Maar waarheid wil nog al eens snel uit het oog verloren worden. Mensen die nog niet of gedeeltelijk ontwaakt zijn hebben echter vaak een moeizame relatie met de waarheid. Vaak denken ze dat ze in waarheid zijn maar zijn dat niet. Ze verkeren dan in hun valkuil die voor hen natuurlijk onzichtbaar is. De guru kan daar op wijzen en proberen de betrokkene de waarheid te laten zien. Meestal ziet iedereen die waarheid allang, alleen de betrokkene zelf nog niet. Zo heeft iedereen zhaar eigen valkuilen. (‘zhaar’ staat voor ‘haar of zijn’).

De guru prikkelt, enthousiasmeert, maakt soms grapjes, is soms zeer ernstig. Alles met maar één doel: de onvoorwaardelijke zuivere waarheid aan en in het LICHT brengen, opdat de aarde steeds meer transformeert van angst naar liefde.

Spreekt dit je aan?

Dan wil ik je uitnodigen voor de satsang op zondag 27 maart 2022 (let op: verplaatst, was 2 januari), van 11.00 tot 13.00 uur.

Kijk voor meer informatie op de pagina Satsang

Met enige regelmaat verschijnt er nieuws over Centrum te Vree – waardevolle informatie over de boeken-trilogie van Pim Vree, over satsangs en meer.

Vul je gegevens hier in en we sturen je de nieuwsbrief toe!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen