Update Boek Zijn in Vree

Terwijl ik geniet van mijn verblijf in een natuurhuisje ergens in NL ontvang ik het bericht van Karin dat mijn boek naar de drukker is, de vormgeving en lay out is klaar! Dank je Karin!

Het proces is going on. Ja zeker, ik ben de auteur maar het proces is vele malen groter dan dat.

Tijdens het schrijven was IK het proces. Nu is IK slechts een klein onderdeel van het proces en kan ik me alleen nog laten meedrijven. Misschien raar, maar het voelt ook echt alsof het boek niet (meer) van mij is. Ik voel en ben me er van bewust dat dit klopt. Immers, IK is ook een voortdurend proces. De IK die het boek schreef is al niet meer, het enige wat er nog kan zijn is de identificatie met de IK die het boek schreef. Maar ook dan is het de huidige IK die deze identificatie heeft, kortom, de oude IK bestaat niet meer.

De huidige IK moet nog wel beslissingen nemen. bol.com vraagt me bijvoorbeeld wat het boek gaat kosten. Tsja, daar vraag je me wat. Rijk worden is niet het doel, veel mensen bereiken wel. Maar ik wil er wel iets aan over houden. Ik besluit er vier euro per boek aan over te willen houden. Bollie rekent met me mee en dan komen we op de prijs van 29 euro. Beetje aan de dure kant zou de uitgever zeggen, maar die heb ik gelukkig niet, want de uitgever dat ben ik zelf en die zegt: niks duur! De mooie harde kaft, de leeslintjes en de gehele prachtige vormgeving zijn het meer dan waard.

Maar het allerbelangrijkst, de inhoud … dat is voor jou misschien wel een miljoen waard.

Met enige regelmaat verschijnt er nieuws over Centrum te Vree – waardevolle informatie over de boeken-trilogie van Pim Vree, over satsangs en meer.

Vul je gegevens hier in en we sturen je de nieuwsbrief toe!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen