Hotstone- stoelmassage

De cursussen zijn gebaseerd op een doel- en praktijkgerichte aanpak. In korte tot zeer korte tijd leer je de basisvaardigheden benodigd voor het uitoefenen van een gedegen stoel- of hotstonemassage. Theoretische kennis wordt beknopt zowel verbaal als schriftelijk doorgegeven, je hoeft dus geen literatuur aan te schaffen (maar dat mag natuurlijk wel).

Beide cursussen worden op maat aangeboden. Dat wil zeggen dat wanneer jij je aanmeldt bekeken wordt op welk niveau jij je bevindt. Afhankelijk daarvan wordt in overleg het aantal cursus-uren bepaald evenals de data. Het kan individueel gevolgd worden maar ook in kleine groepjes (maximaal vier!).

Concreet betekent het dat je niet zoals bij andere cursusaanbieders een heel weekend of langer kwijt bent, maar slechts enkele uren. Geen grote groepen maar juist kleine groepen waardoor de kennisoverdracht veel efficiënter verloopt. Bijvoorbeeld iemand met nog maar heel weinig tafelmassage-ervaring is ongeveer vijf uur kwijt en iemand met veel ervaring slechts twee uur! (Dit zijn indicaties geldend voor individuele deelname aan de cursus)

De prijzen zijn afhankelijk van het aantal deelnemers:
1 ps. € 90,00 per uur
2 ps. € 75,00 per uur
3 ps. € 65,00 per uur
4 ps. € 55,00 per uur

Basiskennis van anatomie en fysiologie is niet vereist, maar wel indien je een certificaat wil ontvangen. De kosten van een examen bedraagt € 60,00 en bestaat uit het geven van een stoel- of hotstone massage van 30 minuten gevolgd door 30 minuten supervisie. Dan ben je klaar! (dus geen gedoe met (dure) licenties, verplichte bijscholing etc.).

De cursussen vinden plaats bij Losjes Massage of in het praktijkgebouw van Centrum te Vree, beide te Utrecht en kunnen zowel overdag als ’s avonds gegeven worden.

Wil je je opgeven stuur dan een e-mail naar info@www.centrumtevree.nl, t.n.v. Pim Vree. Ook voor vragen kun je hier terecht evenals op ons telefoonnummer 030-2322074.

030-2300451 | info [at] centrumtevree.nl | Bemuurde Weerd OZ 18 | Utrecht
Webdesign by Pluzu.nl - Powered by Wordpress