Opleiding Allround Masseur

Je ontdekt dat masseren in bijvoorbeeld je familie/kennissenkring je goed afgaat en je merkt dat je het leuk vind. Of je hebt al een cursus klassieke of sportmassage gevolgd en je mist nog wat. Je oriënteert je op het aanbod in de massagewereld en weet niet welke keus je moet maken. Misschien is deze opleiding dan wat voor jou.

Pim Vree, zeer veel ervaring als masseur, heeft deze cursus opgezet met een ambitieus doel: een echte masseur van jou te maken! Een masseur die ‘vanuit zijn tenen’ masseert en niet iemand die slechts techniekjes uitvoert. Het ouderwetse beeld van leermeester-knecht wordt hier in ere hersteld. Als knecht leer je de kneepjes en de vakman kijkt toe wat jij ervan bakt en geeft je advies en doet het je voor. Hij laat het jou zelf voelen en ervaren. Hij beoogt je behalve de vaardigheden ook de liefde voor het vak bij te brengen. Want het is een prachtig vak!

Deze opleiding behoort tot een van zijn paradepaardjes. Niet voor niks is de opleiding uitsluitend individueel te volgen. En niets voor niks zit daar ook een aardig prijskaartje aan vast: € 90,00 per uur, terwijl het aantal uren van te voren niet vast ligt. Het betreft een leerproces waar je mee klaar bent wanneer je klaar bent. Voortijdig stoppen mag trouwens altijd, maar de ervaring leert dat dit vrijwel nooit voorkomt. Je bent dus gewaarschuwd.

Basiskennis van anatomie en fysiologie is een pré doch niet vereist, maar wel indien je een certificaat wil ontvangen. Daartoe leg je twee examens af, eenmaal masseer je een proefkandidaat (45 minuten) en eenmaal de leermeester zelf (60 minuten).

Na afloop van de cursus bestaat er een mogelijkheid om bij Losjes Massage te komen werken.

De cursussen vinden plaats bij Losjes Massage of in het praktijkgebouw van Centrum te Vree, beide te Utrecht en kunnen zowel overdag als ’s avonds gegeven worden.

Wil je je opgeven stuur dan een e-mail naar info@www.centrumtevree.nl, t.n.v. Pim Vree. Ook voor vragen kun je hier terecht evenals op ons telefoonnummer 030-2322074.

030-2300451 | info [at] centrumtevree.nl | Bemuurde Weerd OZ 18 | Utrecht
Webdesign by Pluzu.nl - Powered by Wordpress