Vreeling (deep tissue massage)

Vreeling is een zeer specialistische vorm van diep tot zeer diepe bindweefselmassage. In Nederland is geen vergelijkbare professionele opleiding in deep tissue massage aanwezig en wordt het ook (nog) niet als verplicht vak gegeven bij bijvoorbeeld sportmassage en fysiotherapieopleidingen.

logo_vreeling[1]
De oprichter
Pim Vree, oprichter en eigenaar van Centrum te Vree en van Losjes Massage, is gecertificeerd Postural Integration Therapist. Tijdens zijn opleiding is hij intensief in aanraking gekomen met vormen van diep bindweefselmassage (o.a. met Rolfing een vorm van deep tissue massage) als instrument ten behoeve van lichaamsgerichte therapie.
In 2006 startte de eerste jaargroep en inmiddels is de opleiding volwassen geworden en heeft nu een eigen website: www.vreelingdeeptissuemassage.nl. Heb je interesse? Kijk dan op deze site voor uitgebreide informatie.
Vreeling wordt ook gedoceerd, door onze eigen docenten, aan de kwalitatief hoogwaardige massageopleiding van Esoterra (www.esoterra.nl ). Voor de serieus geïnteresseerde masseur is een kijkje nemen op deze sites zeer de moeite waard.

030-2300451 | info [at] centrumtevree.nl | Bemuurde Weerd OZ 18 | Utrecht
Webdesign by Pluzu.nl - Powered by Wordpress