Pim Vree

wanneer je nooit wist wat je wilde worden
je zocht en zocht maar het niet vond
totdat het jou uiteindelijk vond
daar was het moment dat je heel zeker wist èn voelde:
Ja, dit wil ik! Ja, dit ben ik!
vanaf dat moment kon niets en niemand je nog weerhouden          

(gedicht uit boek ‘Zijn In Vree’; Pim Vree 2021)

Over mij

Pim Vree

In het jaar 1993 – ik was toen 33 jaar – besloot ik om lichaamsgericht psychotherapeut te worden. Ik ging Postural Integration studeren. Al tijdens het zesde jaar, het jaar van afstuderen, startte ik mijn eigen praktijk. Ik had nog geen enkele cliënt, wat ik wel had was een enorm sterk intuïtief gevoel die me zei dat dit mijn weg was.

De tegenwerking uit mijn directe omgeving was enorm. Ook van de vrouw met wie ik toen mijn leven deelde en met wie ik drie prachtige kinderen zou krijgen, kreeg ik geen enkele steun en zou die ook nooit krijgen. Begrip voor de tegenwerking had ik zeker, maar twijfel niet

Naast het geven van individuele sessies belandde ik in het lesgeven. Lesgeven bij het Atma Instituut, bij de academie voor holistische coachen, bij Esoterra en later bij mijn eigen opleidingen. Ook kon je me van 2000 tot 2007 drie dagen per week in een pak aantreffen. Ik in een pak! Dat had ik nooit verwacht, maar door dat pak kwam ik in de gelegenheid kennis te maken met de zakenwereld en mensen in topfuncties te coachen. Daar is mijn ‘zakelijke ik’ ontwaakt, ontwikkeld en gevormd tot zaken doen in respect.

Na vele jaren van struggle leek het nu plotseling allemaal vanzelf te gaan. Dat deed het ook. Tot op de dag van vandaag.

Mijn innerlijk weten was ontwaakt. Ik kwam in de staat van flow. De staat van innerlijke vrede daalde in mij neer.

Mijn bijdrage aan de wereld, hoe bescheiden ook, geef ik met liefde. Vanuit compassie met mijn medemens en vanuit een tomeloze energie en inspiratie.

Een ieder die zijn of haar innerlijke vrede wil vinden is van harte welkom!

Met enige regelmaat verschijnt er nieuws over Centrum te Vree – waardevolle informatie over de boeken-trilogie van Pim Vree, over satsangs en meer.

Vul je gegevens hier in en we sturen je de nieuwsbrief toe!

Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen